Poziv za studente: Oglasi za angažman u knjižari FuturUM i kafe baru




Poziv za studente: Oglasi za angažman u knjižari FuturUM i kafe baru

Univerzitet Crne Gore raspisuje poziv za angažovanje studenata za četiri pozicije, od kojih su dvije predviđene za rad u kafe baru , a dvije za rad u knjižari "FuturUM".

Kafe bar i knjižara "FuturUM" nalaze se u holu zgrade tehničkih fakulteta u Podgorici, u srcu univerzitetskog kampusa,  i predstavljaju namjeru Univerziteta da u godini jubileja,- pedeset godina doprinosa u pogledu obrazovnog, naučnog i kulturlnog stvaralaštva - učini korak dalje u unapređenju studentskog standarda, i podsticanju razvoja umjetnosti i naučne misli.  

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave i postanu dio priče u kojoj ovaj prostor postaje živo središte univerzitetskog života koji podtsiče interakciju među studentima, zaposlenima i posjetiocima.

 Ono što nudimo je rad u prijatnom, lijepo dizajniranom prostoru, atraktivna primanja, rad u smjenama, pet dana u nedjelji.

 Za više informacija o radnim pozicijama i kako se prijaviti, preuzmite odgovarajuće PDF fajlove na sljedećim linkovima:

Biografije se mogu slati mejlom, sa naznakom  za koji poziciju se prijavljujete, na mejl adresu: rektorat@ucg.ac.me, do 26. maja 2024. godine

Informacije više o kafe baru i knjižari dostupna je na linku: Univerzitet Crne Gore otvara knjižaru „FuturUM“ i kafe bar u okviru tehničkih fakulteta. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.